Arvokkaita referenssejä

Mehiläinen Oy

Mehiläinen on tunnettu ja arvostettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Suomessa, joka tarjoaa laadukkaat sekä kokonaisvaltaiset terveyspalvelut. Mehiläisen tehtävänä on luoda parempaa terveyttä ja hyvinvointia ikääntyvään Suomeen.

Lääkärikeskus Aava

Lääkärikeskus Aava on suomalainen perheyritys, joka on edistänyt terveyttä ja hyvinvointia Suomessa jo yli 50 vuoden ajan. Lääkärikeskuksessa toimii 12 eri paikkakunnalla ja 17 toimipisteessä yli 1100 terveydenhuollon ammattilaista.

Meyer Oy

Meyer Turku Oy on erikoistunut erittäin vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Meyer Turku on yhdessä Meyerin perheen omistamien, Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja Rostockissa olevan Neptun Werftin kanssa yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Turussa on rakennettu menestyksellisesti laivoja vuodesta 1737 alkaen. Yhtiö rakentaa parhaillaan risteilyaluksia Costa Crocierelle sekä Carnival Cruise Linesille.

Neste

Neste on suomalainen öljynjalostus- ja markkinointiyhtiö sekä maailman suurin jätteistä ja tähteistä valmistetun uusiutuvan dieselin ja uusiutuvan lentopolttoaineen tuottaja.

VAK Oy

VAK Oy suunnittelee ja valmistaa laadukkaat ja ajanmukaiset raskaan kaluston tavarankuljetusratkaisut. Lukuisat omat innovaatiot, modernit tuotantomenetelmät ja pitkä kokemus ovat nostaneet VAK:n alan suunnannäyttäjäksi ja yhdeksi Pohjois-Euroopan merkittävämmäksi kuljetuskaluston valmistajaksi.

Mauste-Sallinen Oy

Mauste-Sallinen Oy on vuonna 1961 perustettu suomalainen perheyritys, joka maahantuo, valmistaa ja pakkaa elintarvikkeita vähittäiskauppaan ja teollisuuteen.